Felnőtt balett, balettiskola, balett oktatás

 

Budapest centrumában balett oktatás!

Színvonalas miliőben tanulhatod meg a felnőtt balett alapjait, a balettiskolánkban…

…anélkül, hogy aggódnod kéne az életkorod vagy az alkatod miatt.

A balett ugyanis már régóta nem csupán a gyerekeké vagy a vékonyaké, belőled is lehet balerina, ha kellően elszánt vagy és szereted ezt a táncot. A szorgalmadnak és lelkesedésednek meglesz az eredménye.

Előadásba ugyan még nem fognak hívni, de az is megeshet, ha kiderül, mekkora tehetség vagy. Először azonban magadnak felelj meg, a felnőtt balett órák során annyi ismeretet fogsz felhalmozni, ami nem csak a testedet, hanem a lelkedet is ápolni fogja. Még ha nem is érzed magad légiesnek, néhány hónap és hidd el, hogy szinte lebegni fogsz.

A balettiskolában a felnőtteknek induló kezdő balett oktatás rád vár. Még ma kezdd el, hogy mielőbb át tudd adni magad az élménynek!

Vajon mit tartalmaz a tanfolyamra jelentkezéskor választható
felnőtt balett tanfolyam-csomag?

 A felnőtt balett alapvető elemeit, a mozgás koordinációt, valamint a megfelelő testtartást a balettiskolában lehet elsajátítani.

A felnőttek részére induló balett oktatás hatékonyan csiszolja a ritmusérzéket, látványosan javítja az egyensúlyt, az izommunkát pedig egyenesen új perspektívába helyezi, karcsú, szálkás izomzatot lehet elérni.

A fizikai eredmények mellett pedig nem elhanyagolható szempont az új ismeretségek kötése, a balettiskola közösségébe való tartozás érzése.

.

Ez zsír, a LifeTV műsora, a felnőtt balettról

.

.

Hogy tudod megvalósítani?

 A Nulláról kezdő balett oktatásra való beiratkozással. Ezen a szinten az alapok elsajátítása zajlik: pozíciók, lépések, kis ugrások, forgás előkészítés, testtartás, valamint kifejezések megtanulása. A felnőtt balett kurzuson, szinte biztos, hogy már az első gyakorlatnál érezni fogod: itt a helyed. Ha szorgalmas és kitartó vagy, elkezdheted a haladóbb szintet is.

A balett oktatás elméleti és gyakorlati részekből áll: az elméleti alapfogalmak által el tudod különíteni az egyes rúdgyakorlatokat, a lépéseket, kar- és lábpozíciókat. Ezek az ismeretek nélkülözhetetlenek a kívánt szint eléréséhez.

Balett videókat küldünk, hogy később is tudj gyakorolni

 A balettiskolában, a már megtanult lépések videóit megkapod a Nulláról kezdő felnőtt balett kurzus után, hogy otthon se kelljen lemondanod a gyakorlásról. Ezzel plusz motivációhoz jutsz, hiszen a rendszeres gyakorlás tökéletesíti igazán a mozdulatokat.

Tied lehet egy vászon balettcipő

 A balett oktatáson, a tanfolyamcsomagtól függően gazdája lehetsz egy vászon gyakorlócipőnek is. Ha nem sikerül beszerezni egy párral az első órára, akkor se aggódj, mert anélkül is el lehet kezdeni a tanulást. Magadtól is rá fogsz jönni, hogy nagyon fontos a tartás, ezért hamar be fogod szerezni a balettcipőt. Elvégre egy balerina nem ugrálhat zokniban!

Balett Stretching kezdőknek is

 Természetesen nem követelmény az állóspárga, pláne nem felnőtt korban, de erősen javasolt elkezdeni a stretchinget is, ami jótékony kiegészítője a balett gyakorlatoknak. Először nagyon nehéz lesz az is, remegni fogsz mindenhol, de a hatás már egy alkalom után is érezhető lesz.

Ha kitartóan Balettcipőben az órán...

 ...gyakorolsz, akkor könnyedebb lesz a balett is, gyorsabban fogsz fejlődni, és látványosabb lesz a tánctechnikád. Ez a cél, nem igaz?

Beiratkoztál már?

Ne habozz, kezdd el a kurzust a balettiskolában! Ne legyen akadály se testalkat, súly vagy életkor, hiszen a társaságban rengeteg hozzád hasonló fog balettozni.

A kezdő felnőtt balett órák épp emiatt is nagyon jó hangulatban telnek, összekovácsolódik a társaság, és a nehézségekkel is könnyebben lehet megbirkózni ilyen környezetben.

.

Felnőtt balett, balettiskola Budapest, balett oktatás

.